Zumba

Zumba i Herlev og Taastrup | FOF københavns Omegn

Lær at danse Zumba, Salsa og Samba med FOF Københavns Omegn

Zumba er en fantastisk motionsform der giver livsglæde, overskud og smil på læben. Alle kan lære at danse zumba, så det kræver ingen forudsætninger at være med.

Med FOF København kan du få undervisning i Zumba, der er en motionsdans der er inspireret af latinamerikanske danse som Samba og Salsa. Det er en energisk form for dans der styrker kroppen, smidigheden, koordinationen samt konditionen. Samba og Salsa er livlige latinamerikanske danse der er kendetegnet ved livlige bevægelser der sætter gang i hofterne.

Ved at danse Zumba får du mere energi og overskud, som kan være med til at give dig mere selvværd og dermed mindske stress.

Læs mere

Hvordan foregår en Zumba time?

Zumbatimerne starter med opvarmning, hvorefter vi vil begynde at danse til latinamerikanske rytmer og få gang i kroppen. Alle timer afsluttes med afspænding.

Vores lektioner er underholdende og udfordrende. Vi får trænet kroppen og rystes sammen mens vi motionerer. Underviseren er fra Brasilien, og vil lære dig at danse samba, salsa og zumba.

Hvor kan jeg gå til Zumba hos FOF Københavns Omegn?

VI tilbyder Salsa, Samba og Zumba i Herlev og Taastrup. Du kan se de aktuelle placeringer og tidspunkter under de enkelte hold. Du kan også læse mere om holdene og tilmelde dig.

Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk