Motion specialhold

Bevægelse/afspænding for skuldre, nakke og ryg

Afspændingshold med fokus på skuldre og nakke - afspænding på aftenskole FOF Københavns Omegn

Motion og afspænding af nakke og skulder

FOF Københavns Omegn tilbyder kurser i afspænding, med fokus på at forebygge eller afhjælpe gener/problemer i skuldre, nakke og ryg. Mange oplever problemer med spændinger i kroppen, hvilket kan gå ud over søvn, holdning og hverdag. Mange spændinger kommer af dårlige stillinger i forbindelse med hvile og arbejde, mens andre kan være forårsaget af stress. Ved at deltage på disse afspændingshold, vil du får mulighed for både at forebygge og mindske disse spændinger.

Styrk ryggen og få en bedre kropsholdning

Øvelserne vil fokusere på at styrke muskler og led i nakken, skuldrene og ryggen, så du undgår eller slipper for spændinger. Der vil være tale om styrketræning samt smidighedsøvelser, der alle er med til at gøre din krop sund og rask. Du vil samtidig få vejledning til gode arbejdsstillinger og hvilke stillinger, for at sikre dig en bedre hverdag.

Læs mere

Hvem kan deltage på kurserne?

Alle der har oplevet spændinger i nakken, ryggen eller skuldrene kan deltage på holdet, men det er også for dem der gerne vil undgå og forebygge dem. Kurset er derfor for alle, uanset alder og køn.

Hvor afholdes kurserne i afspænding?

Vi tilbyder kurser i afspænding i Glostrup. De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor.

Yderligere information og kontakt

Du kan læse mere om vores afspændingshold nedenfor, og mere om øvelserne.

Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk