Motion specialhold

Træning i varmt vand

Træning i varmt vand på aftenskole - FOF Københavns Omegn

Træning varmt vand

På vores kurser i bassintræning kan du drage fordel af vandets bærende egenskaber og træne hensigtsmæssigt og skånsomt og både muskler og led.

Skånsom vandgymnastik for alle

På vores kurser i bassintræning kan du drage fordel af vandets bærende egenskaber. Vandgymnastik har den fordel at du kan træne hensigtsmæssigt og skånsomt for både muskler og led. Varmtvandstræning er en fordel for dig der lider af smerter i musklerne eller har problemer med ryg, hofte, knæ eller led.

Vores specialhold er mindre end et almindeligt hold, da der skal være mulighed for individuel tilpasning, og der vil være mulighed for at få trænet det område du har problemer med.

Læs mere

Hvordan foregår træning i varmt vand?

Vores varmtvandstræning vil bestå af forskellige kontrollerede og rolige bevægelser, som strækker og styrker alle kroppens muskler. Ved at træne i vand, udnyttes vandmodstanden til at gøre træningen mere effektiv. Du vil, grundet vandmodstanden, få trænet konditionen samtidig.

Hvor kan jeg gå til varmtvandstræning?

FOF Københavns Omegn tilbyder varmtvandstræning i Herlev. Undervisningen vil foregå på Herlev Hospital, og strække sig over flere lektioner. De aktuelle hold kan du se nedenfor, hvor du også kan se hvornår de forskellige hold bliver afholdt.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på tlf: 4399 9011 eller mail: info@fof-taastrup.dk