Motion specialhold

Varmtvandstræning med pilates

Varmtvandstræning med pilates

Vi træner bevægeligheden, muskelstyrken og koordinationen med elementer fra Pilates og balancetræning.

Effektiv Varmtvandstræning med pilates

I FOF Københavns Omegn kan du gå til varmtvandstræning med Pilates. Denne træningsform kombinerer varmtvandstræning med elementer fra Pilates og balancetræning. Dette betyder en meget skånsom motionsform, da vi fokuserer på rolige og langsomme bevægelser som trænger bevægeligheden, muskelstyrken og koordinationen.

Træning i varmt vand er skånsomt og godt for ryggen

Varmtvandstræning kan være en fordel for dig der har problemer med ryggen, hoften eller led. Varmtvandstræning er skånsom mod led, da træningen udnytter vandets bærende evne. Du vil derfor kunne lave flere bevægelser som du normalt ikke ville kunne på land. Samtidig bliver dine led og muskler skånet for overbelastning. Da vandets modstand samtidig bliver udnyttet i øvelserne, vil du også få trænet din kondition og åndedræt.

Varmtvandstræning med pilates er samtidig en god meditativ træning, da det handler om at være til stede i nuet og fokusere på åndedrættet og øvelserne.

Læs mere

Hvor kan jeg gå til Varmtvandstræning?

Du kan gå til varmtvandstræning med pilates i Herlev. Kurset bliver afholdt på Herlev Hospital. Du kan se det aktuelle hold nedenfor, hvor du også kan se tid og sted samt tilmelde dig. Bemærk at der er begrænsede pladser på holdene, så du skal være hurtig hvis du ønsker at deltage.

Hvis du har spørgsmål, så kan du altid kontakte os på tlf: 4399 9011 eller mail: info@fof-taastrup.dk