musikundervisning

Musikundervisning og sangunder visning i Ballerup, Glostrup og Taastrup - FOF Københavns Omegn

Træn dit talent med musikundervisning hos FOF Københavns Omegn

Er du interesseret i at blive bedre til at spille på et instrument, eller bedre til at synge? FOF Københavns Omgen tilbyder en lang række musikkurser - klaver, Rockkor, messinginstrument, sang og guitar. Vi understøtter de kreative sider hos voksne, og du kan derfor udfordre dit musikalske talent med musikundervisning på aftenskole. Du kan læse mere om vores kurser i musik og sang, eller tilmelde dig direkte i menuen til venstre.

Musikundervisning for begyndere - lær at spille på instrumenter

FOF Københavns Omegn tilbyder mange kurser i musik, på forskellige instrumenter. Du kan hos os blandt andet få klaverundervisning og guitarundervisning. Vores undervisning er indrettet på flere niveauer, alt efter om du er begynder eller øvet. På vores musikundervisning for begyndere, arbejdes med den grundlæggende forståelse af instrumentet og teknikkerne og på musikundervisning for øvede, arbejdes der videre med teknikkerne og forbedring af dem. Uanset niveau, så tager vi udgangspunkt i dine behov. Så kontakt os endelig omkring dit niveau, og vi finder ud af det rette hold.

Du kan få musikundervisning i Ballerup, Glostrup, Taastrup, Herlev og Hvidovre.

Læs mere om sangundervisning for begyndere og øvede

Få professionel sangundervisning på flere niveauer

Hvis du i stedet ønsker at blive bedre til at synge, eller lære at synge helt fra bunden af, tilbyder FOF Københavns Omegn flere kurser i sangundervisning. Som med vores musikundervisning, tilbyder vi sangundervisning for begyndere og sangundervisning for øvede. Hvis du ønsker at blive bedre til at synge, tilbyder vi også kurser i sangteknik. Vi arbejder med sangteknikker og stemmepleje, så du bliver bedre til at synge og bruge din stemme. Vi tager udgangspunkt i dit behov, og niveau

Du kan få sangundervisning i Ballerup, Herlev og Taastrup

Korsang - syng med i vores rockkor 

Vil du synge sammen med andre i et kor, kan du komme med til korsang i vores rockkor. Her vil du kunne opleve fællesskabet ved at synge i et kor der undervises af professionel sangpædagog. Rockkoret synger i Herlev.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os omkring musikundervisning eller sangundervisning hos FOF på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk.

Musikundervisning

Guitar

Musikundervisning

Harmonika

Musikundervisning

Klaver

Musikundervisning

Sang og kor