Musikundervisning

Guitar

Guitarundervisning | FOF Københavns Omegn

Guitarundervisning for begyndere og øvede

Guitar er et populært instrument, og kan læres af alle.Der kan være mange grunde til at lære at spille guitar. Du ønsker måske at genoptage guitarspillet fra tidligere, du vil gerne lære at spille guitar helt fra bunden eller du ønsker måske at søge ind på en videregående musikuddannelse. Hos FOF Københavns Omegn har du mulighed for at lære at spille guitar, eller forbedre dit guitarspil, uanset dit niveau.

Lær at spille guitar, akkorder og fingersætning

Vi tilbyder guitarundervisning for begyndere og øvede, og tager udgangspunkt i dit behov. For begyndere lærer du det grundlæggende at kende. Du lærer akkorder, fingersætning og noder. Uanset om du ønsker at spille elguitar, blues, jazz eller akustisk guitar, lærer du de samme grundlæggende teknikker at kende. For øvede vil du lære at mere avancerede teknikker og f.eks. lære sang med becifring. Vi tager udgangspunkt i dit behov, og din musik. Ønsker du at spille dansk musik? Beatles? Vi spiller den musik du gerne vil øve dig på.

NYHED - lær at spil Kim Larsens gode gamle folkekære sange, som alle kan synge med på

Du vil lære om akkorder og lidt om pentaton skalaen, så du vil lære at kunne spille solo over de gode gamle gasolin sange. Vi vil kigge på fingerspil som han også brugte meget i nogle af hans sange. 

Læs mere

Hvordan foregår undervisningen i guitar?

Du vil modtage holdundervisning, hvor der vil være plads til individuel undervisning til hver deltager. Det vil også være muligt at få optaget musikken på din mobiltelefon, således at du kan lytte til den bagefter. Hvis du ikke har nogen guitar, vil det være muligt at låne af underviseren. Du kan finde kontaktoplysninger under de enkelte hold

Hvor afholdes jeres guitarundervisning?

I FOF Københavns Omegn afholder vi guitarundervisning i Albertslund, Ballerup, Glostrup, Herlev og Taastrup. Undervisningen vil foregå på skoler rundt om i kommunerne. Du kan se de aktuelle tidspunkter og placeringer under de enkelte hold. Her kan du også læse mere om undervisningen samt finde kontaktoplysninger på underviserne.

Hvis du har spørgsmål til dit niveau, så kan du altid kontakte underviseren. Du er også velkommen til at kontakte FOF Københavns Omegn.

Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk