Musikundervisning

Klaver

Klaverundervisning | FOF Københavns Omegn

Klaverundervisning i Herlev

FOF Københavns Omegn tilbyder klaverundervisning, for dig der gerne vil lære at spille klaver. Vores klaverundervisning er for alle, uanset niveau, der enten gerne vil genoptage deres klaverspil eller lære det fra bunden.

Hos FOF Københavns Omegn tager vi udgangspunkt i dine behov. Vi underviser i klaver for alle, både begyndere og øvede. Det kræver ingen forudsætning at kunne starte til klaverundervisning. Du vil i løbet af undervisningen få nodelære, kende becifringer, fingersætning og skalaer at kende. For de øvede vil du kunne få mulighed for at lære mere avancerede teknikker eller blive mere fortrolig med at skabe mere udtryk i sangene.

Læs mere

Hvordan foregår undervisningen?

Vi tager udgangspunkt i dine forudsætninger og behov. Det er en måde at sikre, at du får det optimale ud af undervisningen. Der vil således være tale om enetimer, hvor du spiller klaver sammen med underviseren.

Hvor kan jeg gå til klaverundervisning?

Du kan gå til klaverundervisning i Herlev. Vi har undervisning på Lindehøjskolen. De aktuelle tidspunkter og placeringer kan du se under det enkelte hold. Du kan også læse mere om undervisningen, og finde kontaktoplysninger på underviseren.

Har du spørgsmål om dit niveau eller andet, så kan du altid kontakte underviseren. Du er også velkommen til at kontakte FOF Københavns Omegn hvis du har yderligere spørgsmål til vores klaverundervisning.

Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk