Musikundervisning

Gospel Choir

Elsker du at synge i kor? Kan musik gøre dig glad indeni? Og er du vild med gospelmusik? Så tilmeld dig Skovlunde Gospel Community Choir.

Skovlunde Gospel Community Choir er et nyt gospelkor der holder til i Skovlunde Frikirke. l dette kor, vil du synge både klassisk og moderne gospel, fyldt med livsglæde, og møde mennesker i et fællesskab præget af en glad og positiv atmosfære.

Koret ledes af Paul Clarke, der kommer fra England. Paul er korleder, arbejder med korworkshops og er selv sanger og sangskriver. Paul arbejder også med “voice-coaching” og “artistdevelopment”. Paul bliver assisteret af dygtige musikere.

Koret vil øve 15 tirsdage fra kl 19-22 i løbet af foråret og slutte af med to gospelkoncerter. Første øvedag er tirsdag den 20 februar.

Koret er for alle sangglade mennesker i alle aldre. Men for at blive optaget skal du dog kunne have øre for musik og synge rent. Derfor holder Paul og team en simpel stemmeprøve en aften i begyndelsen af februar.

Obs. Kontaktperson, Paul Clarke tlf 31811660. Mail: pclarke58@hotmail.com (Paul taler kun engelsk) du kan derfor også kontakte, Susanne Rasmussen. Tlf 26227714 mail: susras.rasmussen@gmail.com  for yderligere oplysninger.