Musikundervisning

Sang og kor

Professionel sangundervisning i Herlev og Ballerup | FOF Københavns Omegn

Professionel sangundervisning – lær at synge med FOF Københavns Omegn

Går du med en sanger i maven? Elsker du at synge og har fået lyst til at lære at bruge din stemme bedre? Det kræver ingen forudsætning at starte til vores sangundervisning, ud over lysten til at synge. I FOF Københavns Omegn tilbyder vi forskellige former for sangundervisning, alt efter om du har brug for stemmetræning, vil lære at synge særlige former for musik eller oplever en skræk for at synge.

Sangtræning med professionelle undervisere – lær at synge rigtigt!

Hvis du aldrig har sunget før, får du professionel sangtræning hos FOF Københavns Omegn. Du lære at finde din egen stemmes kraft og dynamik og lærer at synge. Du lærer korrekt vejrtrækning, støtte, intonation, klang og tekstudtale, og dermed får du også mere klang i stemmen. Underviseren er professionel sangpædagog med mange års erfaring i klassisk og rytmisk sangtræning med et over 20 års virke indenfor sangundervisning. Hvis du har en skræk for at synge, er der mulighed for at deltage på vores særlige sanghold, hvor vi fokuserer på at overkomme skrækken ved at synge. Hvis du ønsker et særligt fokus på musical og opera, så tilbyder vi også undervisning i dette. Her lærer du de samme teknikker, men fokus er på denne særlige form for sang og de særlige teknikker dette kræver.

Læs mere

Korsang – syng med andre og bliv glad

For dig der gerne vil lære at synge med andre, er det korsang du skal tilmelde dig. med FOF Københavns Omegn kan du prøve kræfter med at synge i koret ”Rocksound”. Sammen med andre synger du rock og popsange med gang i eller stille og smukke ballader. Du deltager på koraftner hvor der vil være stemmetræning, øvelser med forskellige sange.

Hvordan foregår sangundervisningen?

Vores sangundervisning foregår primært som soloundervisning. Vores sangundervisning med fokus på skræk foregår som holdundervisning på en lørdag. Hvis du vil synge med andre, kan du deltage i ”Rocksound” koret. Du skal være opmærksom på at du skal til en optagelsesprøve for at blive en del af koret. Du skal have deltaget i en koraften, forud for at kunne synge med.

Hvor foregår jeres undervisning i sang og sangtræning?

Du kan få sangundervisning i Herlev og Ballerup på Kildegårdskolen Vest og Grantofteskolen. De aktuelle placeringer og tidspunkter kan du se under de enkelte hold, samt læse mere om øvelser og underviseren.

Hvis du har spørgsmål, så kan du under de enkelte hold finde kontaktoplysningerne på underviserne. Du kan også tilmelde dig sangundervisning her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk