Rundvisninger og kulturoplevelser

FOF Københavns Omegn tilbyder ture til København og aktuelle kunstudstillinger

Tag på oplevelsesrige ture med FOF Københavns Omegn

Du har mulighed for at komme med på mange spændende og oplevelsesrige ture med FOF Københavns Omegn. Vi tilbyder en bred vifte af udflugter i Danmark og spændende kulturelle rundvisninger på aktuelle udstillinger. Hvis du har lyst til at tage med på en af vores ture, kan du se mere ved at klikke dig videre i menuen til venstre.

Ture ud i naturen, på rundvisninger og til kunstudstillinger

Der vil være en blanding af busture i Danmark og Sverige, ture på aktuelle kunstudstillinger, spændende byvandringer og rundvisninger på museer.

I efteråret 2018 kan FOF Københavns Omegn bl.a. tilbyde en rundvisning på Regensen, en rundvisning på Frederiksberg Slot med en lækker traditionel dansk julefrokost i Kavalerfløjen, en rundvisning i de Kgl. stalde og mange andre spændende besøg. Er du mere til natur og landskaber, så tag med på vores busture til Sverige, hvor vi skal opleve ørne og rovfugle i Sydsverige. Hvis du i stedet vil opleve mere af Danmark, kan du komme med på bustur til Moesgaard Museum og opleve en særudstilling om Djengis Khan. Der er noget for enhver smag, så lad dig inspirere af vores udvalg og tilmeld dig til et af dem.

Læs mere om vores busture

Tilmeld dig en af vores ture

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på de forskellige holdsider. Her kan du se det aktuelle udvalg af ture og oplevelser. Her kan du også se datoer og tidspunkter for hvornår vi tager afsted og mødes. Bemærk at der kan være begrænsede pladser på vores populære ture, og du skal derfor være hurtigt for at få en plads.

Hvis du har spørgsmål, eller er I en gruppe som ønsker en rundvisning, så kontakt os gerne på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Udflugter og rundvisninger

Kunstudstillinger

Julemarked i Lübeck
Udflugter og rundvisninger

Busture

Udflugter og rundvisninger

Rundvisninger