Rundvisninger og kulturoplevelser

Rovfugle | Bjerget | FOF Københavns Omegn

Tag på oplevelsesrige ture med FOF Københavns Omegn

Du har mulighed for at komme med på mange spændende og oplevelsesrige ture med FOF Københavns Omegn. Vi tilbyder en bred vifte af udflugter i Danmark og spændende kulturelle rundvisninger på aktuelle udstillinger. Hvis du har lyst til at tage med på en af vores ture, kan du se mere ved at klikke dig videre i menuen til venstre.

Ture ud i naturen, på rundvisninger og til kunstudstillinger

Der vil være en blanding af busture i Danmark og Sverige, ture på aktuelle kunstudstillinger, spændende byvandringer og rundvisninger på museer.

I denne sæson tilbyder FOF Københavns Omegn masser af spændende ture i Danmark og Sverige. Vi byder på informative byvandringer og ture. Du kan komme med på byvandringer i København hvor v bl.a skal gå en tur på Christianshavn i fodsporene på Kim Larsen og Gasolin. Er du mere til de kulinariske oplevelser, kan du komme med ind til Københavns mest kendte smørrebrødsjomfru, Ida Daviden hvor hun viser os, hvordan man fremstiller de berømte smørrebrød. Vi gentager også succesen med vores Krug Afternoon Tea på Hotel D´Angleterre.

 

Tilmeld dig en af vores ture

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på de forskellige holdsider. Her kan du se det aktuelle udvalg af ture og oplevelser. Her kan du også se datoer og tidspunkter for hvornår vi tager afsted og mødes. Bemærk at der kan være begrænsede pladser på vores populære ture, og du skal derfor være hurtigt for at få en plads.

Hvis du har spørgsmål, eller er I en gruppe som ønsker en rundvisning, så kontakt os gerne på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Udflugter og rundvisninger

Kunstudstillinger

Sort Sol i Sønderjylland | FOF Københavns Omegn
Udflugter og rundvisninger

Busture

Besøg steder | FOF Københavns Omegn
Rundvisninger og kulturoplevelser

Besøg stederne

Byvandringer | FOF Københavns Omegn
Rundvisninger og kulturoplevelser

Byvandringer