Rundvisninger og kulturoplevelser

Byvandringer og udflugter | FOF Københavns Omegn

Tag på oplevelsesrige ture med FOF Københavns Omegn

Du har mulighed for at komme med på mange spændende og oplevelsesrige ture med FOF Københavns Omegn. Vi tilbyder en bred vifte af udflugter i Danmark og Sverige, kulturelle rundvisninger på aktuelle udstillinger samt spændende byvandringer. Du kan finde alle sæsonens busture, byvandringer og udflugter herunder.

Aktuelle byvandringer og udflugter

I denne sæson tilbyder FOF Københavns Omegn masser af spændende udflugter i Danmark og Sverige. Du kan komme med på anderledes byvandringer, hvor du får muligheden for at se og opleve København på en helt ny måde. Tag eksempelvis med til Refshaleøen, på Safaritur i Bredgade eller følg i slavernes fodspor i Frederiksstaden, hvor vores dygtige, erfarne og underholdende guides fortæller om byens udvikling og spændende anekdoter fra Københavns historie. Gå ikke glip af Twisted Tour, som byder på anderledes og overraskende historier om byen eller bliv klogere på Københavns mest slibrige og smålumre fortællinger om kongelige elskovsreder og overdådige bryllupper.

Du kan også tage med, når vi - helt ekstraordinært - besøger Admiral Gjeddes Gård, som normalt ikke er åben for offentligheden, og som byder på en unik rundvisning med stedets ejer. Vil du hellere forsøde dine smagsløg, kan vi tilbyde kagetapas og chokoladeforedrag hos Summerbird, som byder på de nyeste lækkerier som f.eks. flødeboller, nøddebunde, træstammer og Sarah Bernard. Vi gentager desuden succesen fra sidste år, Krug Afternoon Tea på Hotel D'Angleterre.

 

Tilmeld dig en af vores ture

Hvis du vil vide mere om kunstudstillinger, busture, udflugter, rundvisninger og byvandringer, kan du læse mere på de forskellige holdsider og se sæsonens . Her kan du se det aktuelle udvalg af ture og oplevelser. Her kan du også se datoer og tidspunkter for, hvornår vi tager afsted samt hvor vi mødes. Bemærk, at der kan være begrænsede pladser på vores populære ture og byvandringer, og at du derfor skal være hurtig for at få en plads.

Hvis du har spørgsmål, eller er I en gruppe som ønsker en rundvisning, så kontakt os gerne på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Udflugter og rundvisninger

Kunstudstillinger

Sort Sol i Sønderjylland | FOF Københavns Omegn
Udflugter og rundvisninger

Busture

Besøg steder | FOF Københavns Omegn
Rundvisninger og kulturoplevelser

Besøg stederne

Byvandringer | FOF Københavns Omegn
Rundvisninger og kulturoplevelser

Byvandringer