Rundvisninger og kulturoplevelser

Kunstudstillinger

FOF Københavns Omegn tilbyder ture og rundvisninger på aktuelle kunstudstilinger

Tag med FOF på aktuelle kunstudstillinger

Er du interesseret i kunst, så har du mulighed for at deltage på en række spændende kunstudstillinger med FOF Københavns Omegn. Vi besøger aktuelle kunstudstillinger rundt om på Sjælland.

Kom med til kunstudstillinger på Sjælland

Hver sæson kan du komme med FOF Københavns omegn til aktuelle kunstudstillinger. Vi finder de spændende, tankevækkende og store kunstudstillinger frem. I denne sæson kan du komme med til udstillinger på Hyldespjældet Skulpturpark, Rudolph Tegners museum og Skulpturpark, J.F. Willumsens Museum og Arken. 

Du kan opleve den unikke samtidskunstudstilling, hvor 40 internationale samtidskunstnere og musikere fortolker Leonard Cohens liv. 

Du vil blive klogere på kunsten og kulturen, da alle vores rundvisninger på de aktuelle kunstudstillinger, ledes af kvalificerede guider, der vil guide dig igennem den udstillede kunst og fortælle om kunstneren og hans samtid samt motiverne i værkerne og måden de er malet på.

Læs mere

Hvordan foregår en kunstudstilling med FOF Københavns Omegn?

Vi mødes ved de forskellige samlinger og museer, og sammen med vores tilknyttede kunsthistoriker, vil vi blive guidet igennem dem. Det er vigtigt at medbringe mødekortet hver gang. Entreprisen er ikke inkluderet i prisen.

Tilmelding til FOFs kunstudstillinger

Du kan læse mere om de aktuelle kunstudstillinger nedenfor.

Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk