Rundvisninger

Byoase i De Gamles By | Københavns Lufthavn | FOF Københavns Omgen

Tag med FOF Københavns Omegn på rundvisning i København

Hver sæson tilbyder FOF rundvisninger til spændende steder i København. Vi besøger aktuelle steder og bliver klogere på byen og arkitekturen.

Spændende og interessante rundvisninger hver sæson

I sæson 2019 byder FOF Københavns Omegn på en bred vifte af spændende og kulturelle rundvisninger. Du har mulighed for at komme med på rundvisning i Novo Nordisk Naturpark i Bagsværd som i 2015 vandt den Danske Landskabspris. Er du interesseret i historiske rundvisninger har vi tilrettelagt en unik tur til Centralværkstedet som gemmer på den helt ukendte Gule By som i 1900 tallet husede værkstedets medarbejdere. Du har også mulighed for at opleve Magasin Museet, Dronningens Gobeliner eller Comtesse Moltkes Pigeskole. Er du mere til historiske byture, så kan du opleve Gasolin på Christianshavn og ByOasen i De gamles By, som er en 50.000 m2 stor offentlig park med fine små anlagte institutionskolonihaver og et smukt orangeri med eksotiske planter.

Læs mere

Tilmelding til FOFs ture og rundvisninger

Du kan se hele det opfattende rundvisningsprogram nedenfor. Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Du kan tilmelde dig her på siden, på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk