sprog

lær et sprog med FOF Københavns Omegns sprogundervisning i Taastrup, Ballerup, Herlev eller Glostrup

Et sprogkursus hos FOF åbner døren til verden!

Der kan være mange grunde til at vælge at få sprogundervisning på aftenskole.Sprogkurser i FOF Københavns Omegn vil gøre dig klar til næste rejse, give dig supplering til den undervisning du modtager på din uddannelse og gøre dig i stand til at varetage et arbejde i en international virksomhed. Så uanset hvilken grund du har til at lære et sprog, så har FOF sprogundervisning til dig. Er du interesseret, så kan du se hvilke aktuelle sproghold vi tilbyder, i menuen nedenfor eller til venstre. 

Få sprogundervisning med kompetente undervisere

Med FOF Københavns Omegn er du sikker på faglig og kompetent sprogundervisning inden for en række af de store sprog. Du kan på FOFs sprogskole lære engelsk, spansk, tysk, fransk eller italiensk.
Du vil på vores sprogkurser få en bedre forståelse for at bruge sprogene, da der vil være meget aktiv træning i at tale de forskellige sprog. Det er med til at hjælpe dig med at blive fortrolig med at føre samtaler, og dermed kunne bruge det i forskellige sammenhænge.

Sprogundervisning for begyndere og øvede

Vores sprogundervisning er inddelt i flere niveauer, alt efter dit kendskab til sproget. Vi tilbyder både sprogundervisning for begyndere og sprogundervisning for øvede, således at du kan finde det niveau der passer til dig og dit behov. Du kan, under hvert sproghold, se hvilke niveauer vi har på programmet denne sæson. Du kan få sprogundervisning i Taastrup, Glostrup, Herlev og Ballerup.

FOF Københavns Omegns dygtige og kompetente sprogundervisere ser alle frem til at kunne byde dig velkommen!

Materiale til sprogkurser

Der arbejdes med nogle grundbøger til de forskellige sprog. Du kan se hvilke der er tale om på siderne for hvert sproghold, eller kontakte underviseren. Bøgerne og andet undervisningsmateriale (fotokopier) betales af deltageren og anskaffes efter aftale med underviseren den første mødegang.

For yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte FOF på tlf.: 4399 9011 eller info@fof-taastrup.dk

Sprog

Engelsk

Sprog

Fransk

Sprog

Italiensk

Sprog

Kinesisk

Sprog

Spansk

Sprog

Tysk