Teater, musicals og koncerter

Teateroplevelser, koncerter og musicals med FOF Københavns Omegn

Uforglemmelige og unikke teateroplevelser

Hvis du er interesseret i teater musicals eller koncerter, så tag med FOF Københavns Omegn på ture i teateret. Hver sæson kan du opleve en række spændende opsætninger af teater, musicals og opera, på Det Kongelige Teater, Det Ny Teater, i Tivoli eller i Operaen.  Se hvilke aktuelle arrangementer og forestillinger du kan opleve, i menuen til venstre.

Fantastiske musicals og koncerter

FOF Københavns Omegn kan i 2018/2019 byde på en lang række uforglemmelige teater, musical og koncertoplevelser. I denne sæson kan FOF Københavns Omegn, som noget helt enestående, tilbyde billetter til Phantom Of The Opera, Kleopatra, Den Evige Ild, prinsen af Egypten, Flashdance, Tarzan og mød mig på Cassiopeia med bl.a. Lone Hertz i hovedrollen.

Julekoncert med Jette Torp

Julekoncerten 2018 med Jette Torp, Jan Kaspersen og Maria Isabel Edlund er et nyt, forfriskende og stærkt bud på en både smuk og særlig koncertoplevelse hen under jul. Repertoiret består af klassiske julesalmer, fællessang med publikum, engelske og amerikanske Christmas Carols samt danske og svenske julesange - akkompagneret af guitar, cello, fløjte, sopransaxofon og smukt kor.
Der er unummerede pladser. Koncerten afholdes i Taastrup. 

Er du nysgerrig, så tag et kig på vores teaterture eller musicals. Du kan se mere i menuen til venstre eller her nedenfor. Du kan tilmelde dig her på siden, og du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Koncerter

Koncerter

Flashdance
Musical

Teater, musical og opera