Teater, musicals og koncerter

Teater, musical og koncerter | FOF Københavns Omegn

Uforglemmelige og unikke teateroplevelser

Hvis du er interesseret i teater musicals eller koncerter, så tag med FOF Københavns Omegn på ture i teateret. Hver sæson kan du opleve en række spændende opsætninger af teater, musicals og opera, på Det Kongelige Teater, Det Ny Teater, i Tivoli eller i Operaen.  Se hvilke aktuelle arrangementer og forestillinger du kan opleve, i menuen til venstre.

Fantastiske musicals og koncerter

FOF Københavns Omegn kan i 2019 byde på en lang række uforglemmelige teater, musical og koncertoplevelser. I denne sæson kan FOF Københavns Omegn, som noget helt enestående, tilbyde billetter til Tarzan ogVild med Dans musicalen på Østre Gasværk. 

Julekoncert med Kurt Ravn 2019

Traditionen tro har FOF arrangeret en julekoncert, og i 2019 bliver det med Kurt Ravn som har en særlig og ganske fremragende evne til at give tekst og musik ekstra udtryk og liv. Med sin store sangstemme og sympatiske udstråling skaber han en yderst smuk musikalsk julestemning i kirken sammen med Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver og Birgitte Lindum på Obo.
Der er unummerede pladser. Koncerten afholdes i Skovlundes Kirke.

Er du nysgerrig, så tag et kig på vores teaterture eller musicals. Du kan se mere i menuen til venstre eller her nedenfor. Du kan tilmelde dig her på siden, og du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Koncerter

Koncerter

Tarzan
Musical

Teater, musical og opera