Teater, musicals og koncerter

Forårskoncert med Mogens Dalsgaard

Koncert med Mogens Dalsgaard forår 2019

Medbringe egen madkurv indeholdende vin og mad til eget forbrug, som kan indtages mens vi lytter til Mogens Dalsgaards dejlige klavermusik og spændende fortællinger. 

Der er vist ikke nogen der har tal på, hvor mange koncerter Mogens Dalsgaard har givet gennem sit liv. Men lige siden han som 17-årig optrådte første gang i Aalborg som solist med Aalborg Symfoniorkester i Mendelssohns klaverkoncert, har hans liv været en lang rejse med utallige turnèer mange steder i verden. Og stadig er han aktiv som ingensinde før.

Det har for mange i Glostrup været en kær tradition, at han gennem mange år har givet koncert i FOF´s regi - og i år er ingen undtagelse. Hans repertoire er enormt - fra Bach og Beethoven, Chopin og Liszt til Debussy, Carl Nielsen og Gershwin.

Mogens Dalsgaard er pianist i verdensklasse i ordets bogstavligste forstand. Han har ikke blot optrådt i de fleste lande i Europa, men også i Rusland, og har haft stor succes på alle sine mere end 30 turnéer gennem USA. Han er særlig kendt for at formidle musikken ved foruden at spille den, også at fortælle levende og humoristisk om musikken, komponisterne m.m. på en måde, så alle kan forstå det. Og selv om du ikke er til klassisk musik, vil du alligevel føle, at du hver gang får en musikoplevelse af de helt store.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
18141
ons 20-03-19 19:00
Glostrup Bibliotek
Mogens Dalsgaard
1 lekt.
Kr. 195