Udflugter og rundvisninger

ture i danmark med FOF Københavns Omegn

Tag på oplevelsesrige ture med FOF Københavns Omegn

Du har mulighed for at komme med på mange spændende og oplevelsesrige ture med FOF Københavns Omegn. Vi tilbyder en bred vifte af udflugter i Danmark og spændende kulturelle rundvisninger på aktuelle udstillinger.

Ture ud i naturen, på rundvisninger og til kunstudstillinger

I foråret 2018 kan FOF Københavns Omegn bl.a. tilbyde en rundvisning i Højesteret hvor højesteretsdommer Jens Peter Christensen invitere indenfor, Copenhill, natursmukke Hedeland og mange andre spændende besøg.

Er du mere til natur og landskaber, så tag med på vores busture til Sverige. Her kan du opleve rovfugle i Fyledalen eller tranedans ved Hornborgasjöen. Hvis du i stedet vil opleve mere af Danmark, så kan du komme med på bustur til Skagen, Læsø, Sild eller opleve Sønderjylland.

Der er mange muligheder, og mange oplevelser i vente.

Læs mere om vores busture

Tilmeld dig en af vores mange busture

Hvis du har lyst til at tage med på en af vores ture, kan du se mere ved at klikke dig videre nedenfor. Der vil være en blanding af busture i Danmark og Sverige, ture på aktuelle kunstudstillinger og rundvisninger på museer. Der er noget for enhver smag, så lad dig inspirere af vores udvalg og tilmeld dig til et af dem.

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på de forskellige holdsider. Se vores udvalg i menuen til venstre, eller nedenfor. Har du spørgsmål, eller er I en gruppe som ønsker en rundvisning, så kontakt os gerne på tlf.: 4399 9011 eller på mail: info@fof-taastrup.dk

Udflugter og rundvisninger

Busture

Udflugter og rundvisninger

Kunstudstillinger

Udflugter og rundvisninger

Rundvisninger