Udflugter og rundvisninger

Aktuelle kunstudstillinger

7/9 No limit

No limit er titlen på mode- og portrætfotoudstillingen af den verdensberømte fotograf, Mario Testino. 

Mødested: Kunstforeningen Gl. Strand 

28/9 Maleren Niels Larsen Stevns

Foruden Niels Larsen Stevns´s egne billeder vises der billeder af blandt andre: Jais Nielsen, Vilhlem Lundstrøm og Harald Giersing. Niels Larsen Stevns blev set som en brobygger mellem forskellige generationer af danske kunstnere i begyndelsen af det 20. årh. 

Bemærk at mødetiden er kl. 14.00. Mødested: Kastrupgaardsamlingen 

26/10 Martin Bigum

Maleren Martin Bigum voksende op i Brøndby Strand og nu inviterer han os ind i sit inspirerende kunstneriske univers med denne store udstilling på Arken ikke langt fra, hvor han trådte sine barnesko. Mange af os kender Martin Bigum som en meget kompetent kunstekspert i DR. K´s kunstquiz. 

Mødested: Arken 

23/11 Villum Window Collection

Vinduesmuseet Villum Window Collection rummer ca. 300 historiske vinduer fra 1600-tallet og frem til i dag. Museet viser udviklingen fra det første lyrehul til det intelligente klimavenlige vindue. 

Bemærk at mødetiden er kl. 12.00. Mødested: Maskinvej 4, 2860 Søborg 

7/12 Juleafslutning

Kunst, kultur og julehygge på Taastrup Kulturcenter, Poppel Alle 12. 

4/1 De danske kunstnere

Vi besøger den store udstilling om de danske kunstnere, som drog på inspirationsrejse til Italien og blev indfanget af folkeliv, farver og ikke mindst lyset. Alt det, der var så forskelligt fra det, de kendte i Danmark. 

Mødested: Den Hirchsprungske Samling 

1/2 Louise Bourgeois

Vi ser udstillingen om Louise Bourgeois med hendes enorme celleskulpturer, fyldt med nøje arrangerede genstande. Louise Bourgeois regnes for at være en af det 20. århundredes mest markante kunstnere. 

Mødested: Louisiana Museum of Modern Art 

1/3 Japanomania

I 2017 er det 150 år siden, at Danmark og Japan oprettede diplomatiske forbindelser og det bliver fejret med flere store udstillinger. I 1800-tallet blev japansk kunst en stor inspirationskilde for mange europæiske kunstnere og fik derfor stor indflydelse på deres kunstneriske udtryk. 

Mødested: Statens Museum For Kunst 

22/3 Learning from Japan

Umiddelbart tror man måske ikke, at dansk og japansk design har ret meget til fælles, det er ikke desto mindre tilfældet. Danske og japanske kunstnere har i den grad inspireret hinanden, og forbindelserne er stadig særdeles livskraftige. 

Mødested: Designmuseum Danmark, Bredgade 28 

5/4 Sæsonafslutning

Nærmere besked. 


Ret til ændringer forbeholdes.

Holdoversigt
Start Sted Underviser Lektioner Pris
ons 07-09-16 12:00
Lisbeth Kjær
10 lekt.
Kr. 1045