Kajakkurser

Kajak

Kajakkurser i København – oplev København fra vandsiden

Har du lyst til at prøve kræfter med motion på havet og få en anderledes oplevelse i hjertet af København oven i købet? Så er et kajakkursus noget for dig. 

Havkajak er en kombination af fysisk aktivitet og gode oplevelser. På vores kajakkurser får du mulighed for at træne teknik til håndtering af kajakken, og der opbygges tryghed med kajakken og det våde element gennem turroning og forskellige lege. Vores kajakkurser følger certificeringsstandarden EPP (European Paddle Pass), og vi har ture til både kendte og hemmelige hjørner af Københavns havn.

Læs mere om vores kajakkurser

Vi har flere forskellige slags kajakkurser

Introdag er for dig, der ønsker at afprøve dig selv i kajakken og få nogle oplevelsesrige timer på havet.

Vores city-tur tager dig rundt i de københavnske kanaler og blandt andet forbi Nationalbanken og Nyhavn, mens du på aftenturen kan opleve byens lys ændre sig, set fra vandsiden.

Du kan også tage med på en madtur og opleve Københavns gastronomi fra havkajakken.

Hvor foregår undervisningen på kajakkurserne?

Alle kajakkurser har mødested på Børskaj 12 hos vores samarbejdspartner Kayak Republic. Undervisningen foregår ved vandkanten, i kanalerne og på havet i og omkring Københavns havn.

Hvem underviser på kajakkurserne?

Undervisning på vores kajakkurser varetages af veluddannede kajakinstruktører med viden om både teknikken ved kajakroning og om vand, vind og vejr. Du er i trygge hænder på et kajakkursus hos FOF.

Hvordan kan jeg tilmelde mig et kajakkursus?

Du kan tilmelde dig et kajakkursus herunder. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk