Børn og unge

Børnedans

Sjov og gode oplevelser! Masser af fritidsaktiviteter for børn i alle aldre i København

Har dit barn eller barnebarn lyst til at gå til noget i fritiden, have det sjovt sammen med jævnaldrende og lære noget nyt? Vi tilbyder et væld af forskellige børnekurser og fritidsaktiviteter tilrettelagt for børn og unge i alle aldre. Prøv hip-hop dans, jazz showdance, tegning, kreative værksteder, programmering og meget mere.

Vi tilbyder også familieaktiviteter i voksen/barn-gymnastik, madlavning, familieyoga, musik og meget mere, hvor voksne også er velkomne.

Læs mere om vores oplevelser for børn og unge

Hvordan foregår undervisningen på kurserne for børn og unge?

Kurser for børn og unge foregår uden voksne. Aktiviteterne for børn og unge afholdes typisk en gang ugentligt, og sæsonen er halvårlig på et enkelt kursus. Vi udbyder dog også kortere workshops.

Hvor foregår FOF Københavns børneaktiviteter?

Vores kurser for børn og unge foregår bl.a. i København, på Amager, Frederiksberg, i Kgs. Lyngby, Gentofte og Gladsaxe, så du kan med garanti finde et kursus, der ligger tæt på dig. Find adresser under holdinfo.

Praktiske oplysninger om vores kurser for børn og unge

Husk at tjekke kalenderen for det enkelte kursus eller den enkelte aktivitet (under kursets 'info'-knap) for de eksakte undervisningsdatoer og ferieperioder. Læs mere om kurserne nedenfor. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Ballet
Børn og unge

Ballet

Børn
Børn og unge

Børnedans

Tegnecamp
Børn og unge

Kreative fag og programmering

Yoga for børn og unge
Børn og unge

Yoga