Børn og unge

Bliv din egen mesterkok - kokkeskole for børn

Kokkeskole for børn

Kokkeskole for børn og unge fra 10 år – fire dage i sommerferien

Lad dit barn få en sjov og lærerig oplevelse sammen med andre madglade børn i sommerferien.

Mange børn har en enorm glæde og interesse for madlavning, og de bliver inspireret af at dufte, røre, smage og ikke mindst eksperimentere. Jo mere de får lov til at prøve, jo bedre og mere modige bliver de i køkkenet.

Vi skal lære om smag, sund mad, økologi, bæredygtighed og hvor maden kommer fra. Nogle retter laver vi ud fra faste opskrifter, nogle opskrifter udvikler vi selv, og endelig er der rig mulighed for selv at finde på nye måder at tilberede maden på. Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå, hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige retter. 

I løbet af dagene spiser vi selvfølgelig alt det lækre mad, og forhåbentlig får barnet mange nye favoritretter. Hvis vi får brug for frisk luft (og vejret tillader det), bliver dagen krydret med en tur i J.C. Jacobsens Have, eller måske vi tager på en lille picnictur?

Vi skal blandt andet

  • Bage lækre cookies og pandekager
  • Lave hjemmelavet italiensk inspireret mad
  • Tilberede street food fra alle verdenshjørner
  • Kreere hjemmelavede desserter
  • Udvikle vores egne tapas

På kokkeskolen er vi sociale og arbejde sammen i grupper - og måske får vi også nye venner :-)

Kurset afsluttes med en hyggelig sammenkomst fredag kl. 13.30, hvor børnene inviterer forældrene til tapas. Børne skal selv dække bord, servere og endelig præsentere den lækre mad, inden man må sætte tænderne i den!

Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere resten af familien med dejlig hjemmelavet mad. 

Kurset afvikles af Paw Nielsen, der er uddannet kok fra Hotel og Restaurationsskolen.

Holdet er både for drenge og piger. Da der max er 14 elever på holdet, er der god tid til alle børn.

Medbring

Viskestykker og karklude.

Værd at vide

I prisen er inkluderet råvarer og drikkevarer, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Kurset bliver afholdt i FOFs flotte nye køkken på Humletorvet ved Carlsberg Station. Yderligere informations fremsendes en uge inden kursusstart.

 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
180792
tir 02-07-19 10:00
København V
Paw Nielsen
4 gange
Kr. 1615