Børn og unge

Motion og mad for børn og unge 10-14 år

Motion og mad

Ønsker du hjælp til at styrke dit barns kondition, selvværd og trivsel, men har brug for værktøjerne til at kickstarte forandringen?

På dette kursus i to dele for de 10-14-årige (og deres forældre) arbejder vi med motion og kost i børnehøjde, mens vi har det sjovt sammen.

Sunde vaner starter tidligt i livet Det kan være svært at træffe de sunde valg i en travl hverdag, og de fleste børnefamilier kender til udfordringen med at finde tiden til at bevæge sig og spise sundt sammen efter en lang dag i skole og på job. Heldigvis er det kun små ændringer i hverdagsrutinerne, som kan være med til at give børn gode sundhedsvaner og et bedre forhold til deres krop.

På dette kursus får du og dit barn masser af inspiration til, hvordan I kan gøre motion og sund kost til en helt naturlig del af jeres hverdag. I fællesskab tager vi kampen op mod de ekstra kilo – alle er i samme båd. I en venlig og tillidsfuld atmosfære udfordrer vi os selv og får masser af succesoplevelser med hjem. Målet er gladere, sundere børn og nye vaner til hele familien.

Underviser Hannah Molsted har en professionsbachelor i ernæring og sundhed og er stud.cand.san i sundhedsfremme og sundhedstrategier og arbejdslivsstudier

Læs mere

Del 1, Motion og kropsbevidsthed – 10 gange for børn

En time om ugen bevæger vi os sammen til god musik, styrker gode tankemønstre og udfordrer os selv med varierende træningsformer og mindfulness. Det handler om at have det sjovt sammen med andre børn, smide hæmningerne og være glad i lige præcis den krop og det sind, vi er født med.

Del 2, Mad- og ernæringskursus – 3 gange for børn med voksne

Tre mad- og ernæringskurser for børn med forældre, som skaber rammerne for en sundere livsstil i jeres familie. I vil blive guidet gennem den store jungle af anbefalinger fra sundhedsverden, og vi skal lave nem og sund hverdagsmad, hvor alle kan være med.

  • Madkurserne bliver afholdt i Carlsberg Byen, Humletorvet 27, Kbh V.
  • Lørdage: 29/9, 6/10 og 3/11 fra kl. 10-13.
  • Prisen dækker hele forløbet, del 2. dækker for en voksen og et barn.
  • Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.
  • Medbring drikkevarer, viskestykke, karklud, forklæde og et par mindre bøtter til evt. left-overs.