Familieaktiviteter

Billedkunst for voksne og børn 1-3 år

Billedkunt 1-3år

For forældre på barsel eller orlov

Få inspiration til at være kreativ med dit barn gennem en hyggelig og lærerig oplevelse sammen med dit barn og andre familier. Slip kreativiteten og fantasien løs og dyk ned i forskellige udtryk og metoder. Helt små børn har glæde af de kunstneriske processer i forløb, der især fokuserer på sansningen.

Forløbet tager udgangspunkt i at sanse et givent materiale fx krydderier, som efter at blive rørt ved og smagt på kan limes på papir. Det kan også være at male papkasser. Papkasserne placeres på gulvet så børnene kan forholde sig til dem kropsligt, kravle rundt om og indeni. Selve det at male er en stor sanseoplevelse, man kan male med fingrene, en pensel eller en svamp. Vi vil male med naturlig hjemmelavet maling som også kan spises! På holdet skaber I med jeres hænder og kreativitet, det er kun jeres fantasi som sætter grænser.

Holdet er for både mænd og kvinder og deres børn, alle kan være med – det vigtigste er, at I har lyst til at være kreative.

Medbring

I vil modtage nærmere information op til kursusstart.

Værd at vide

Materialer er inkl. i prisen, der kan dog være enkelte materialer, som I selv skal medbringe. Husk tøj der kan tåle at blive beskidt. Ved tilmelding notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Prisen dækker en voksen og et barn.

Holdnummer: 191264
Periode: 08-10-19 til 19-11-19
Tirsdag 09:30 - 11:00
4 gange
Sted: FOF København
Pris: kr. 565
PEAS Kbh/Frb kr. 515