Familieaktiviteter

Madkurser

Madlavningskurser for børn og familier – lær at lave mad sammen med dit barn

Lær at lave mad på et madlavningskursus for børn og familier, og få ny inspiration til jeres fælles, kulinariske køkken. Hvad er en fennikel, og hvad kan du bruge den til? Hvorfor er økologi en god ting? Hvor hurtigt formerer bakterier sig? Børn og voksne sammen laver lækker mad, kager og søde sager. Børnenes sanser for smag og kvalitet og gode kostvaner udvikles. Vi lærer om god køkkenhygiejne, prøver at smage maden til, snakker om råvarer, oplever glæden ved at være sammen i køkkenet og hygger os! På et madlavningskursus for børn og familier tages der udgangspunkt i at kreere mad i børnehøjde – men forhåbentlig vil mor eller far også lære en ting eller to.

Lær for eksempel at bage, fremstille lækkerier til fastelavn eller fyldte chokolader, lave hits til madpakken og appetitlige hotdogs. 

Læs mere om vores madlavningskurser for børn

Praktisk information om madlavningskurser for børn og familier
På hvert enkelt madlavningskursus for børn og voksne er udgiften til råvarer inkl. i kursusprisen og opkræves ved køb af kurset. Med mindre andet er angivet dækker prisen en voksen og et barn. Husk at melde afbud til underviseren, hvis du bliver forhindret – af hensyn til indkøb af råvarer. Husk evt. også at tjekke madlavningskursets kalender (under kursets 'info') for eksakte datoer. Vi tilbyder madlavningskurser for børn og familier i København, Bagsværd og på Frederiksberg. 

Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Leder du efter et madlavningskursus kun for voksne? 
Vi tilbyder også en lang række madlavningskurser for voksne.