Foredrag og debat

Peter Oevig, FOF København

Er du sulten efter ny viden?

Vidste du, at vi er en af Danmarks største arrangører af foredrag og debatarrangementer? Gå på opdagelse i de mange spændende foredrag, du kan opleve hos os i efterårssæsonen 2019. Mød kendte debattører, forfattere, kulturpersonligheder, forskere og journalister. På programmet er bl.a. foredrag med psykolog Svend Brinkmann, journalist Iben Maria Zeuthen, forfatter Erika Fatland og hjerneforsker Peter Lund Madsen.

​Læs mere om vores foredrag

Hvilke emner behandler foredragene?

Et af de vigtige emner er klimaet, der indvirker i spørgsmål om adfærd, forbrug, etik, politik og meget mere. Med foredragene kan du bl.a. få nuanceret og udvidet din viden om klimakrisens betydning. Hør f.eks. bioetiker Mickey Gjerris, etnolog Tobias Lau eller den bæredygtige modeblogger Johanne Stenstrup, som fra forskellige vinkler fokuserer på klimaproblematikken. Der er selvfølgelig også massere af plads til at dykke ned i foredrag om alt fra samfund og politik, livsstil og psykologi, sundhed og kost, videnskab og vin til kultur- og kunsthistorie. Alt sammen præsenteret af højaktuelle forfattere, forskere, mediopersonligheder og samfundsdebatører.

Har I nogle særarrangementer?

FOF København udvikler ofte særarrangementer. I foråret 2019 afholdte vi den gratis litteraturfestival FAGlitt i samarbejde med Gladsaxe Bibliotek, hvor forfattere bag aktuelle udgivelser diskuterede tidens vigtigste spørgsmål.

Kan man følge en foredragsrække?

Det er vigtigt for FOF København at skabe et samfund for viden hele tiden spredes og udvikler sig. Derfor har vi foredragsrækker, hvor du kan høre engagerede mennesker fortælle om deres liv og virke. Vi har bl.a. Mandagsgæsten, Livet er ikke det værste og Fra mit liv, men også foredragsrækker som DAC Arkitektur Akademi i samarbejde med Dansk Arkitektur Center eller som Fysik og filosofi forbindes.

Noget nyt under solen?

Vores nye debatkoncept, Fahads Forsamlingshus, går i dybden med forskellige samfundsmæssige problematikker som ytringsfrihed, maskulinitet og klima. Essensen ved forsamlingshusidéen er at få din holdning, viden og følelser i spil i debatten. Vi glæder os til at præsentere det for jer!

Læs mere om foredragene nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Erika Fatland
Foredrag og debat

Kalenderen

Fahads Forsamlingshus | FOF København
Foredrag og debat

Fahads Forsamlingshus

Lykke Friis │ Foredrag og debat │ FOF København
Foredrag og debat

Kendte stemmer

kulturhistorie- FOF København
Foredrag og debat

Kulturhistorie

Foredrag og debat

Kunst, litteratur og musik

Foredrag
Foredrag og debat

Livsstil og psykologi

Samfund og perspektiv
Foredrag og debat

Samfund og politik

Foredrag sundhed
Foredrag og debat

Sundhed og kost

Videnskab foredrag
Foredrag og debat

Videnskab

Vin
Foredrag og debat

Vinforedrag