Foredrag og debat

4 søndags-matineer

foredrag-med-adrian-hughes

Et møde med engagerede mennesker, der generøst fortæller om deres liv og det, de brænder for. 

7/2-16 Bodil Cath 

Landets kendteste royale reporter er kendetegnet ved sit store smil og en umiskendelig sønderjysk dialekt. Hun har skrevet om kongehuset for B.T. i 35 år og stod bag det berømte interview, hvor Prinsgemalen slog fast, at han ikke ville være nummer tre i monarkiets rangorden. Hør om alle de dramatiske, rørende, sjove og mærkværdige oplevelser, livet som Cath har givet hende. 

6/3-16 Tina Kiberg 

Kgl. operasanger Tina Kiberg har sunget på de største operascener verden over. Hun var den første danske kvindelige sanger på Metropolitan. Alligevel blev det aldrig til den store internationale karriere, som hendes store stemme berettigede til. Hør om grunden, om kampen mod den kræftsygdom, hun blev ramt af og om hendes tilbagevenden til teatret efter behandlingen. 

3/4-16 Adrian Hughes

– bedst kendt som TV-vært i programmer som Smagsdommerne og Kunstquiz – er oprindeligt fra Wales men flyttede til Danmark som barn. Han påstår at have været smagsdommer fra sit fyldte trettende år. Med udgangspunkt i selvoplevede kunstværker vil han causere over, hvorfor formidling af kunst og kultur blev både hans fritids- og fuldtidsbeskæftigelse og over, hvorfor kunsten er vigtigere end benzinpriserne! 

17/4-16 Lars Brygmann 

»Nu er jeg så røvkedelig en type, at jeg aldrig taber masken. Der skal meget til i hvert fald. Det skal virkelig gå galt, og det gør det sjældent«, har skuespilleren Lars Brygmann sagt om sig selv. Han har ret så langt, at de store roller, han gennem tiden har fået tildelt på scenen, i TV-serier og på film, ofte er de lidt kedsommelige, indadvendte – men ikke mindre interessante – typer som den gådefulde sporhund La Cour i »Rejseholdet« og efterforskningslederen John Wagner i »Dicte«.