Gravid og barsel

 

p0XZu2mGLQM

Aktiviteter i København for dig, der er gravid eller nybagt mor

Tiden under og efter en graviditet er helt unik og fyldt med store forandringer, både fysisk og mentalt. Kroppen ændrer sig, og der dukker en masse nye spørgsmål op. Giv dig selv og dit barn en kærlig håndsrækning med motion og kreative aktiviteter, hvor du får mulighed for at møde andre i samme situation som dig. 

Læs mere om vores kurser for dig, der er gravid eller på barsel

Vi tilbyder motionskurser for dig, der er gravid eller som har født, så du kan holde dig sund og i form, uanset om du er mest til gymnastik, yoga eller vandgymnastik. Har du født, og kunne du tænke dig at bruge tiden sammen med dit barn på en sjov og kreativ måde, så tilbyder vi en række kurser inden for musik/sang og kreative værksteder.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder gravid- og efterfødselskurser i bl.a. København, Kgs. Lyngby, Bagsværd, Søborg og på Frederiksberg. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på gravid- og efterfødselskurserne?

Underviserne på gravid- og efterfødselskurserne er bl.a. uddannet afspændingspædagoger og fysioterapeuter med omfattende erfaring i undervisning inden for området. 

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Vandgymnastik for gravide
Gravid og barsel

Vandgymnastik for gravide

Gravid og barsel

Yoga for gravide

Yoga efter fødslen
Gravid og barsel

Yoga efter fødslen

Pilates efterfoedsel
Gravid og barsel

Pilates efter fødslen

Efterfødselstræning
Gravid og barsel

Efterfødsels-træning

Tryk og glad baby
Gravid og barsel

Babymassage og zoneterapi

Gravid-synge
Gravid og barsel

Sang og dans

Førstehjælp
Gravid og barsel

Førstehjælp til babyer og småbørn