IT-kurser og økonomi

it-forside, FOF København

IT kurser på aftenskole – lær at bruge din PC eller Mac 

Lær at sende mails, søge på internettet eller få større kendskab til din nye Mac eller iPad med et IT kursus hos FOF København. Lav flotte billeder i Photoshop, bliv en haj til Adobe-programmerne eller lær at begå dig på Facebook og Linkedin. Du kan også lære at lave din egen app eller hjemmeside og søgemaskineoptimere hjemmesiden, så du får flere besøgende. Valget er dit. Find dit IT kursus i menuen til venstre, eller læs mere om alle vores IT kurser nedenfor. 
 
Læs mere om vores IT-kurser   

Vi har IT kurser for både begyndere og øvede – Mac eller PC 

Vi tilbyder IT-undervisning for begyndere, hvor du kan lære alt om din computer. Lær at skrive mails, bruge programmerne på computeren eller søge på internettet. Vi tilbyder også Mac for begyndere, hvor du blot medbringer din egen bærbare Mac og lærer det hele fra grunden. Se også vores IT kurser i iPad, Android og iPhone eller Facebook for begyndere. 

Er du mere øvet, kan du kaste dig ud i at lære Adobe-programmerne, blive ekspert i Excel eller lære webdesign med Wordpress og supplere med kurser i Google AdWords og Google Analytics. 

Lær Adobe-programmer på et IT kursus hos FOF København 

Leder du efter IT-kompetencer, som du kan bruge på dit CV og i jobbet – så er et kursus i Adobe-programmerne Photoshop, InDesign eller Illustrator en god idé. Såvel Photoshop, InDesign som Illustrator kurserne kan tages på både Mac og PC. 

IT kurser i webdesign, SEO og Google Analytics 

Vil du lære at lave din egen hjemmeside, så tag et kursus i webdesign hos FOF København. Vi har kurser i webdesign med både Joomla og Wordpress, så du bliver i stand til at oprette din egen blog eller navigere rundt i de forskellige CMS-systemer. Du kan også lære Søgemaskineoptimering (SEO) og Google Analytics, så du kan søgemaskineoptimere din hjemmeside, få flere besøgende og overvåge trafikken. 

IT kurser i Facebook og Linkedin 

Bliv introduceret til Facebook eller Linkedin og lær at bruge de sociale medier til at komme i forbindelse med familie og venner eller nye interessefællesskaber på nettet. 

IT kurser i Mac eller iPhone, iPad og Android 

Har du en Mac, iPhone eller iPad, og vil du gerne lære alle de mange muligheder at kende? Eller har du allerede været på grundkursus og vil bygge videre på dine færdigheder? Tag et iPhone kursus, iPad kursus eller Mac kursus og bliv endnu klogere på alt det din computer, telefon eller tablet kan. Er du mere erfaren, kan du lære at lave din egen app. 

Hvor kan jeg tage et IT kursus i København? 

Vi har samlet en lang række IT-kurser i København, og tilbyder desuden undervisning i bl.a. Frederiksberg, Amager, Tårnby, Gentofte, Hellerup og Kgs. Lyngby. Tilmeld dig dit favoritkursus ved at vælge fra menuen til venstre.

Adobe
IT-kurser og økonomi

Adobe kurser

Analytics
IT-kurser og økonomi

Webdesign

facebook
IT-kurser og økonomi

Sociale medier

Blender
IT-kurser og økonomi

Spildesign og machine learning

Videoredigering
IT-kurser og økonomi

Videoredigering

IT-kurser og økonomi

iPad, iPhone, Android og apps

IT-kurser og økonomi

Mac kurser

windows-kurser
IT-kurser og økonomi

Windows og PC

IT-kurser og økonomi

Excel

IT-kurser og økonomi

Fjernundervisning

grundlaeggende-erhvervsoekonomi
IT-kurser og økonomi

Erhvervsøkonomi