IT-kurser og økonomi

Spildesign og machine learning

Spildesign

Design mobilspil med Blender og lær at lave kreativ kodning

Har du lyst til at komme med bag om skærmen og lære at lave din egen kreatve kodning til f.eks. computerspil og spil til mobilen? Så tag et kursus på aftenskole. Der er masser af mulighed for at designe sjove, finurlige eller endda brugbar kodning. 

Kurserne er for alle og kræver ikke, at man kender noget til programmering i forvejen.

Læs mere om kurserne i spildesign og  kreativ kodning

Blender – 3D-modellering for begyndere

På kurset Blender – 3D-modellering for begyndere kan du lære at designe dit eget 3D-monster og lave figurer som eksempelvis dem, de har i Crossy Roads. Vi ser også på at lave 'Assets' til baner i spil, og alt efter ønske kan vi også se på eksempelvis animation, UV unwrapping, Normals og Baking. 

Kreativ kodning – kunstig intelligens for dummies

Machine Learning giver computere evnen til at lære uden at blive eksplicit programmeret. Lær f.eks. at træne algoritmer til at genkende hunde, katte, ansigtsudtryk, kropspositioner, lyde og alt muligt andet. Vi skaber vores egne træningsdata på få minutter, og laver sjove, kunstneriske eller måske ligefrem nyttige interaktive programmer, der reagerer mere eller mindre intelligent på nye inputs.

Læs mere om vores kurser nedenfor. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk