IT-kurser og økonomi

Spildesign

Spildesign

Lær 3D-modellering og design mobilspil med Blender og Unity

Har du lyst til at komme med bag om skærmen og lære at lave dine egne spil til mobilen? Så tag et kursus i 3D-modellering eller spildesign på aftenskole. 

Læs mere om kurserne i spildesign 

 

Blender – 3D-modellering for begyndere

På kurset Blender – 3D-modellering for begyndere kan du lære at designe dit eget 3D-monster og lære at lave figurer som eksempelvis dem, de har i Crossy Roads. Vi ser også på at lave 'Assets' til baner i spil, og alt efter ønske kan vi også se på eksempelvis animation, UV unwrapping, Normals og Baking. Hvis du bare gerne vil i gang med Blender, men ikke til spiludvikling, er workshoppen også relevant. De ting, vi lærer, kan også bruges på workshoppen 'Unity for begyndere'. 

Unity – mobilspil for begyndere

På kurset Unity – mobilspil for begyndere kommer vi hele vejen rundt og snuser lidt til det meste omkring teknik og praktisk udvikling. Når vi er færdige, skulle du gerne have et lille enkelt spil på din mobil, som du selv har lavet med rigtige professionelle værktøjer, så du kan gå hjem og lære mere selv, eller måske finde ud af, hvor du gerne vil specialisere dig, når du søger ind i branchen.

Læs mere om vores kurser i Blender og Unity nedenfor. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk