IT-kurser og økonomi

Blender - 3D-modellering for begyndere

Blender

Et af de mest fantastiske og mest brugte programmer til at lave 3D er utroligt nok gratis. Der er dog en bagside ved medaljen: Det kan være som at gå ind i en mur at prøve at lære Blender. Men når man først forstår hvad det hele drejer sig om, bliver de fleste dybt forelskede og det er nok den egentlige årsag til den store udbredelse: Ikke prisen på 0 kr, men simpelthen det, at Blender er et helt utroligt værktøj. 

Blender kan mange, mange ting, og på dette kursus ser vi specifikt på hvordan vi kan bruge Blender til at lave ting til Spil: Design dit eget 3D-monster, sving Pacman3D sammen på 2 minutter, og lær at lave figurer som eksempelvis dem de har i Crossy Roads. Vi ser også på at lave 'Assets' til baner i spil, og alt efter ønske kan vi også se på eksempelvis animation, UV unwrapping, Normals, Baking med videre. 

Hvis du bare gerne vil i gang med Blender, men ikke til spiludvikling, er denne workshop også relevant, for det er de grundliggende ting vi lærer. 

På dette kursus skal du medbringe egen computer (Windows pc, Mac eller Linux via SteamOS), ekstern mus og numerisk tastatur (integreret eller eksternt).

https://www.blender.org/

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
192455
lør 05-10-19 10:00
København K
Frits Lyneborg
2 gange
Kr. 955