IT-kurser og økonomi

Film- og videoredigering med Premiere Pro

Premiere pro

Lær at redigere film og video med Adobe Premiere Pro. 

Dette kursus hjælper dig med at komme i gang med at skabe professionelle filmproduktioner. Over to dage bliver du ført gennem de tekniske og teoretiske dele af redigeringsprocessen i et af de mest populære videoredigeringsprogrammer, så du selv kan redigere film – alt fra mindre reklamefilm og videoer til sociale medier til større produktioner. 

Efter kurset er du i stand til at redigere produkt- og informationsvideoer efter filmkunstens essentielle principper. Du arbejder med programmets brugerflade og kommer i gang med at skabe spændende og professionelle videoklip. 

OBS: Du skal medbringe egen Mac eller pc med Premiere installeret. Undervisningen tager udgangspunkt i Pro-udgaven af den seneste version af Premiere CC. 

Indholdsoversigt:

Bliv fortrolig med brugerfladen: 

Vi gennemgår grundigt brugerfladen i Premiere, så du bliver fortrolig med programmet og kan orientere dig og anvende de basale funktioner med det samme. 

Grundprincipperne: 

Vi arbejder med for- og slutredigeringens grundprincipper: Rytme, tempo og pusterum. Du får et fagligt indspark, så du ikke kun mestrer funktioner i Premiere, men også får en teoretisk værktøjskasse at trække på. 

Lyd: 

Du lærer om grundlæggende lydredigering og brug af musik.

Import: 

Få styr på de forskellige importmetoder, videoformater, samt håndtering af videomaterialer, så dine filer er klar til redigering. 

Effekter: 

Få styr på de forskellige effekter, alt fra titler, rulletekster, overgange, keyframes, rendering og alt du skal vide, for at skabe et overbevisende filmprodukt. 

Tekstning: 

Vi gennemgår mulighederne for at tilføje tekst og snakker om hvad der er god skik inden for editing. 

Export til DVD, web, m.m.: 

Til sidst lærer du at klargøre din video til DVD, web, YouTube eller andre online medier, så de bliver optimeret og fylder så lidt som muligt med de rette filformater.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
192461
lør 02-11-19 10:00
København K
Jesper Skovgaard
2 gange
Kr. 955