IT-kurser og økonomi

Film og video med Premiere

Premiere pro

Lær at redigere film og video med Adobe Premiere Pro. 

Dette kursus hjælper dig med at komme i gang med at skabe professionelle filmproduktioner. Over to dage bliver du ført gennem de tekniske og teoretiske dele af redigeringsprocessen i et af de mest populære videoredigeringsprogrammer, så du selv kan redigere film – alt fra mindre reklamefilm og videoer til sociale medier til større produktioner. 

Efter kurset er du i stand til at redigere produkt- og informationsvideoer efter filmkunstens essentielle principper. Du arbejder med programmets brugerflade og kommer i gang med at skabe spændende og professionelle videoklip. 

OBS: Du skal medbringe egen Mac eller pc med Premiere installeret. Undervisningen tager udgangspunkt i Pro-udgaven af den seneste version af Premiere CC. 

Indholdsoversigt:

Bliv fortrolig med brugerfladen: 

Vi gennemgår grundigt brugerfladen i Premiere, så du bliver fortrolig med programmet og kan orientere dig og anvende de basale funktioner med det samme. 

Grundprincipperne: 

Vi arbejder med for- og slutredigeringens grundprincipper: Rytme, tempo og pusterum. Du får et fagligt indspark, så du ikke kun mestrer funktioner i Premiere, men også får en teoretisk værktøjskasse at trække på. 

Lyd: 

Du lærer om grundlæggende lydredigering og brug af musik.

Import: 

Få styr på de forskellige importmetoder, videoformater, samt håndtering af videomaterialer, så dine filer er klar til redigering. 

Effekter: 

Få styr på de forskellige effekter, alt fra titler, rulletekster, overgange, keyframes, rendering og alt du skal vide, for at skabe et overbevisende filmprodukt. 

Tekstning: 

Vi gennemgår mulighederne for at tilføje tekst og snakker om hvad der er god skik inden for editing. 

Export til DVD, web, m.m.: 

Til sidst lærer du at klargøre din video til DVD, web, YouTube eller andre online medier, så de bliver optimeret og fylder så lidt som muligt med de rette filformater.