IT-kurser og økonomi

Byg din egen app - uden programmering!

App

På dette kursus får du viden og værktøjer til at starte dit eget app-eventyr – uden at programmere en eneste linje kode! Gennem en masse små praktiske øvelser under hele kursusforløbet bygger du en meget simpel app, som du til sidst kan have kørende på din mobil.

Alle er velkomne – både du som allerede har en supergod app-idé og du som ønsker inspiration og redskaber til at finde frem til den gode app-idé.

Vi ser på hele processen fra ide til app, som vi har delt op i 6 moduler:

  1. Idé
  2. Validering
  3. Design
  4. Udvikling
  5. Markedsføring
  6. Salg

Vi kommer igennem emner som App Ide Succes Opskriften (AISO), De 5 Succes Ingredienser (5SI), Andre rammeværker (frameworks): ABC, AIM, med flere, samt superlette teknikker til at teste og validere din app ide – inden du bygger. Du lærer at bygge en app prototype direkte på din mobil og uden programmering! Og at bygge en native app via online-værktøj – som var det med "legoklodser" og uden programmering!

Kurset er interativt, dynamisk, inspirerende og motiverende. Det er også praktisk og intuitivt, og i forløbet vil du lære alt du skal vide, for at kunne bygge en meget simpel app. Med en masse små praktiske øvelser får du godt kendskab til platformen, og herefter vil du kunne begynde at bygge din helt egen app op - fra bunden.

Du kommer IKKE hjem med en helt færdig og funklende flot app, men med en masse viden og værktøj til at starte dit eget app-eventyr!

Medbring egen laptop og mobil samt relevante kabler.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
192453
tor 29-08-19 17:00
København K
Taregh Jasemian
6 gange
Kr. 1125