Kreative kurser

Foto- og videokurser

Fotografi

Lær at fotografere, filme og tage gode billeder på et foto- eller videokursus i København – bliv en bedre fotograf

Søger du et foto- eller videokursus, hvor du lærer at tage gode billeder, eller vil du lære dit nye kamera at kende fra grunden? Tag et fotokursus på aftenskole og lær alt om foto, video og digitalfoto. Vi har samlet en lang række kurser i fotografering og videoproduktion, hvor du kan få mere viden om de gode billeder, redigering af fotos, portrætfoto, kunstfotografering, naturfotografering, billedkomposition, kreativ fotografering og meget mere. Har du købt et nyt kamera, tilbyder vi desuden fotokurser i Canon, Nikon og spejlløse digitalkameraer.

Læs mere om vores fotokurser

Lær at fotografere på et af vores fotokurser i København, og at skyde de vigtigste øjeblikke i dit liv. Se hele udvalget af kurser i fotografering og efterbehandling nederst på siden, eller læs mere om fotokurserne her.

Lær at fotografere – billedkomposition, studiefotografering, kreativ foto og portrætfotografering

Er du nybegynder med et kamera, eller har du lyst til at tage endnu bedre billeder, kan du vælge et kursus i billedforståelse og komposition, hvor vi arbejder med billedkomposition, herunder det gyldne snit. Vil du udvikle og finde din helt egen stil, anbefaler vi kurset i kreativ fotografering. Vi har også kurser i sort/hvid fotografering, portrætfoto og studiefotografering og meget mere. Se alle kurser og blev inspireret nedenfor.

Lær din kamera bedre at kende – fotokurser i Nikon og Canon

Vil du have det meste ud af kameraet? Så anbefaler vi, at du tager et fotokursus i København, Kgs. Lyngby eller Hellerup og lærer om de forskellige indstillinger og opsætninger i dit kamera. Vi arbejder med forskellige kameratyper, lærer funktionerne og opsætningen. Find din kameratype og dit fotokursus her på siden. 

Fotokursus i billedbehandling – lær redigering og efterbehandling på aftenskole

Vi tilbyder flere fotokurser for begyndere og øvede, hvor du lærer at efterbehandle dine fotografier. På disse fotokurser arbejder vi primært med Adobe Lightroom, men efter et fotokursus' afslutning, vil du nemt kunne arbejde videre med efterbehandling af dine digitale fotos i eksempelvis Photoshop. Se vores IT-kurser her.

Tilmelding til vores fotokurser

Du kan læse mere om fotokurserne nedenfor. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.