Kreative kurser

Bliv en bedre fotograf, nu!

Bliv en bedre fotograf

Som amatørfotograf bruger man ofte meget tid og energi på at lære sig fototekniske elementer, som for en professionel fotograf er helt elementære. 

På dette kursus vil vi tage udgangspunkt i hver enkelt fotograf og kigge på, hvad det er du mangler eller overser, når du tager billeder, og hvordan vi kan løfte dit niveau – fif og tricks, små genveje og en overordnet bedre og bredere forståelse for kunsten og håndværket ved at tage et godt billede. 

Vi mødes en aften og ser på kamera, lysforståelse, motiv, komposition og perspektiv. Resten af kurset forløber over to hele dage, hvor vi starter med at få stillet en obligatorisk opgave. Dernæst tager vi fat på udvælgelsen af billederne og ser på, om opgaven er fotografisk løst? Der vil være råd og vejledning i efterbehandling og beskæring. 

Til sidst laver vi en gennemgang af resultaterne, men har også fokus på andet personligt materiale fra tidligere og reflekterer over, om det kan gøres bedre. 

Du skal medbringe et kamera og kunne beherske det manuelt. Du bedes også medbringe en computer med Photoshop, Lightroom eller lignende installeret (evt. i en prøveversion - OBS: virker kun i 7 dage!). Ejer du andet/mere udstyr, så er du velkommen til at tage det med!

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
192308
fre 18-10-19 17:00
København K
Mikkel Vigholt
3 gange
Kr. 1240