Kreative kurser

Digital fotografi i Rudersdal

fotosafari-i-byen-canon

Bliv bedre til at fotografere! Vi arbejder med bybilleder, naturbilleder, portrætter, lysforhold og meget mere. Du lærer også kameraet bedre at kende rent teknisk. Glæd dig til at komme ud og tage en masse fotos, og til at lære hvordan man finder et godt motiv og forvandler det til et godt fotografi. 

Her skal vi arbejde med fotografisk udtryk og formidling. Hvordan skal lyset være for at få et godt portræt? Hvad gør et bybillede spændende? Og hvordan finder man et unikt motiv og perspektiv i et naturbillede? Du får en bred indføring i de fotografiske genrer og lærer, hvordan du finder dit eget udtryk og formidler et budskab eller en historie via fotografiet. 

Undervisningen varierer mellem oplæg, gruppearbejde og fototure med fokus på at komme mest muligt ud og tage billeder – og løse bestemte fotografiske opgaver – hvorefter vi skal tilbage og analysere billederne, og snakke om, hvordan opgaven blev løst. 

Vi taler også rent teknisk om, hvordan man indstiller lukketid, justerer efter lysforhold og andet. Vi arbejder udelukkende med digitalt fotografi. 

Medbring dit kamera og evt. ekstraudstyr.