Kreative kurser

Mikkels view - højskoleuge i juli

Mikkels view

Mikkels view – højskoleuge i juli 

Brug en hel uge sammen med fashion- og portræt-fotografen Mikkel Vigholt med fokus på foto, lys, Photoshop og andet nørdet viden… 

For lettere øvede / øvede. 

Foto er for alle, men nogen vil arbejde med teknik, Photoshop osv. og andre vil bare gerne blive bedre til at tage billeder. Men hvad skal der ske, efter man har taget billedet, hvordan kommer man videre? Hvad er Photoshop og hvordan bruges det? 

Undervisningen 

Teori er fint, men man lærer bedst ved at have en hands-on approach, og ved at få mulighed for at få afprøvet, hvordan teorien i virkeligheden virker. Derfor vil al undervisning være bygget op omkring både teori og opgaver. I grove træk vil det sige, at for at kunne løse dagens opgave, så skal du bruge de forrige dages undervisning for at kunne gøre det! Ugens emner vil være portræt, det opstillede billede, Photoshop, mode/fashion-photography, afsluttende gennemgang. Vi bruger hinanden som evt. modeller.

Mål

At alle kursister hver dag går hjem fra kurset og synes de har lært noget. Teori er fint, men man skal blive lidt beskidt for at lære noget! 

Praktisk info

Medbring en computer med Photoshop CS5, CS6, eller CC, kamerastativ og et kamera, madpakke, drikkelse, kaffe/te til hver dag eller penge til sandwich m.m. Pris inkl. div. atelierudstyr og materialer.