Kreative kurser

Tegne- og malekurser

 

a1q-m9jH0Lc

Tegne- og malekurser – lær at tegne og male på aftenskole

Lær at tegne og male på aftenskole – vi har en bred vifte af tegnekurser og malekurser i København og hele hovedstadsområdet. På et tegnekursus eller et malekursus får du mulighed for at omsætte din kreativitet til egne kunstneriske værker. Vores kvalificerede undervisere giver dig den kreative inspiration og lærer dig de teknikker, du har brug for, for at kunne udtrykke dig gennem kunsten.

Læs mere om vores tegnekurser og malekurser

Hvilke tegnekurser og malekurser tilbyder I?

Vi har mange forskellige tegnekurser og malekurser. Tag for eksempel et kursus i croquis eller lær at tegne på et kursus i klassisk tegning. Vi har også mange kurser i akvarelmaleri. Er det akryl eller olie, du vil male med, har vi malekurser i akrylmaleri og oliemaleri, hvor du kan male landskaber, portrætter eller andre motiver, både abstrakt og figurativt. Har du lyst til at lære at tegne tegneserier, har vi også et kursus til dig. 

Vi har også tegnekurser for børn og voksne og kurser for børn i bl.a. mangategning.

Hvem kan deltage i jeres tegneundervisning og malekurser?

Vores tegnekurser og maleundervisning henvender sig både til begyndere og mere øvede deltagere. De fleste kurser er tilrettelagt således, at du får en personlig vejledning ud over den fælles undervisning. Oplysninger om kurserne står under hvert kursus.

Hvor finder jeres tegnekurser og malekurser sted?

Vi tilbyder kurser i bl.a. København K, København Ø, Hellerup, Lyngby, Søborg, Klampenborg, Holte, Frederiksberg, Gentofte og Valby.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres tegnekurser og malekurser?

I den grønne menu til venstre, kan du se og tilmelde dig alle vores kurser i tegning og maling. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Akvarel_1
Tegne- og malekurser

Akvarelkurser

Tegne- og malekurser

Croquis

Maling_11
Tegne- og malekurser

Malekurser

Tegning_3
Tegne- og malekurser

Tegnekurser

Tegning_1
Tegne- og malekurser

Tegn/mal kombi