Kreative kurser

Malekurser

Malekurser i København – lær at male egne billeder

Er du glad for at male, eller har du lyst til at lære det? Tag et malekursus på aftenskole og dyrk glæden ved at skabe dine helt egne malerier. På et malekursus lærer du alle teknikkerne og finder dit helt eget billedsprog. Vi har malekurser for begyndere og øvede.

Kom i gang med maleriet på et malekursus

Har du aldrig malet før, anbefaler vi vores grundlæggende kursus 'Malekursus', hvor du trinvis bliver introduceret til de grundlæggende teknikker inden for maleriet. Foruden undervisningen, får du al den individuelle vejledning, du har brug for. Du kan også tage et malekursus, som fokuserer på portrætmaling med akrylmaling og oliemaling. Her kan du gå Velasquez, Rembrandt og Kluge i bedene, og malekurset giver dig en indføring i både gamle og nye maleteknikker indenfor portrætmaling. 

Læs mere om vores malekurser

Vi tilbyder mange forskellige malekurser

Er dit hovedformål med at deltage i et malekursus at udforske og udbygge dit billedsprog, tilbyder vi 'Kreativt maleri og billedproces'. På dette malekursus udforsker du dit billedsprog, og underviseren lærer dig at eksperimentere med maling, motiver, billedrum og farveanvendelse. Mal med akrylmaling og oliemaling efter eget valg.

Vi tilbyder også andre malekurser. Du kan se dem alle sammen nedenfor. Du kan modtage undervisning i maleri på kurser i bl.a. København, Lyngby og på Frederiksberg.

Hvordan tilmelder jeg mig jeres malekurser?

Du kan læse mere om malekurserne nedenfor. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100. 

Leder du efter tegnekurser?

Har du mere lyst til at tegne, så se vores store udbud af tegnekurser.