Kreative kurser

Værksteder

Kreative værksteder – omsæt dine kreative evner i egne produkter

Er du kreativ og god til at bruge dine hænder? Vil du gerne lære selv at lave smykker, keramik, glaskunst eller mosaik? Her har vi samlet en række kreative værkstedskurser, hvor du kan få brugt dine skabende evner. Lær teknikkerne og håndværket på et af vores mange kreative værksteder i København og hele hovedstadsområdet. Vælg bl.a. mellem smykkekurser, møbelpolstring, keramikkurser, glaskurser, bogbinding, tryk og digital fremstilling, furoshiki, papirarbejde og trædrejning.

Læs mere om vores kreative kurser

Kreative værksteder på aftenskole

Har du lyst til at vide alt om, hvordan man skærer, smelter og former glas, skal du melde dig til et glaskursus, hvor du selv producerer billeder, skulpturer, smykker, skåle og fade – alt i glas. Måske er du mere til keramik, hvor du lærer formgivning, dekoration og glasering – helt fra bunden til det færdige, brændte resultat. Vi tilbyder også kurser i smykkefremstilling, hvor du lærer de grundlæggende teknikker inden for guldsmedefaget, og hvor der hovedsageligt arbejdes i sølv, men også andre smykkematerialer som fx smykkemetaller, sten og perler. Vi har også andre kreative kurser og værkstedsfag – se dem alle i den grønne menu til venstre.

Tilmelding til vores kreative kurser og værkstedsfag

Læs mere om de kreative kurser under de forskellige punkter i menuen, hvor du også tilmelder dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Leder du efter kreative værksteder for børn?

Vi tilbyder også en lang række kreative værksteder for børn og familier.

Værksteder

Betonstøbning

Værksteder

Smykkekurser

Værksteder

Møbelpolstring

glaskurser
Værksteder

Glaskurser

Værksteder

Keramikkurser

Blomster
Værksteder

Blomster

kurser-i-bogbinding
Værksteder

Bogbinding

Værksteder

Maker-kurser

Kreativt papirarbejde
Værksteder

Papirarbejde

Pileflet
Værksteder

Pileflet

Collage
Værksteder

Collage

traedrejning
Værksteder

Trædrejning

tryk
Værksteder

Tryk