Kreative kurser

Bullet Journaling

Bullet journaling

Vær med på trenden – lær at lave din egen Bullet Journal

En Bullet Journal er en gør-det-selv-kalender, krydret med ikoner, lister, tegninger og farver. Den hjælper dig med at håndtere alle de opgaver, der vælter ind over dig, derhjemme eller på jobbet, og den giver dig overblik over aftaler, planer, idéer, tanker og personlige mål. Bullet Journaling er den kreative, sjove og analoge metode til at få kontrol og ro på! Alt du behøver, er en pen og en notesbog med blanke sider.

Læs mere om vores kurser i bullet journaling

En Bullet Journal er en organisationsmetode, du kan tilpasse til lige præcis dine behov. Det kan være din to-do-liste, din skitsebog, din dagbog eller en kombination af alle tre ting. Du opbygger indholdet i din Bullet Journal som kreative og farverige bullet points, dvs. punktopstillinger. Hvis du har små gule lapper alle vegne, igen har forlagt indkøbssedlen eller synes at standard spiralkalenderen sætter for stramme rammer, er dette systemet for dig.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne i bullet journaling?

Du kan se alle vores kurser i bullet journaling herunder. Her kan du også tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk