Kreative kurser

Bullet Journaling og Sketch Noting

Bullet journaling

Kreativ kalender og visuelle noter med Bullet Journal og Sketch Noting

Tænker du i billeder, og kan du lide at bruge dine hænder kreativt til at få tankerne ned på papiret? Prøv vores kreative kurser i bullet journaling og sketch noting til at sætte farver og styr på dine tanker og planer. 

En bullet journal er en gør-det-selv-kalender, krydret med ikoner, lister, tegninger og farver. Den hjælper dig med at håndtere alle de opgaver, der vælter ind over dig, derhjemme eller på jobbet, og den giver dig overblik over aftaler, planer, idéer, tanker og personlige mål. Bullet journaling er den kreative, sjove og analoge metode til at få kontrol og ro på! Alt du behøver, er en pen og en notesbog med blanke sider.

Sketch noting er et slags visuelt alfabet, der kombinerer ord og billeder. Metoden kan f.eks. bruges i undervisningssammenhænge, til møder på arbejdspladsen eller i andre situationer, hvor du skal have overblik over dine idéer, tanker og følelser. Når man kombinerer ord og billeder, aktiveres begge hjernehalvdele – sketch noting øger derfor både din kreativitet og hjælper dig til at huske bedre.

Læs mere om vores kurser i bullet journaling og sketch noting 

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne i bullet journaling og sketch noting?

Du kan se alle vores kurser i bullet journaling og sketch noting herunder, og her kan du også tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk