Maker-kurser

Maker

Maker-kursus i København – i krydsfeltet mellem teknologi, design og håndværk 

Maker-bevægelsen er en kreativ græsrodsbevægelse, som på få år har spredt sig fra tekniske universiteter til hele verden. I maker-kulturen smelter kreativ skabertrang, iværksætterånd, samskabelse, innovative processer og håndværksmæssig kunnen sammen med den nyeste teknologi. På maker-kurserne arbejder vi med funktion og form, bygger modeller og maskiner, udvikler prototyper og eksperimenter med forskellige digitale fremstillingsprocesser. Lær fx at arbejde med 3D-tegning og anvende computerstyrede maskiner såsom 3D-printere, CNC-fræsere og laserskærere til at fremstille dit eget produkt.

Du kan vælge maker-kurser, som går i dybden med en bestemt tilgang og teknologi eller tilmelde dig vores generelle maker-kursus, som er et femtimers ”crash-course” i samtlige digitale produktionsmaskiner.

Vi tilbyder maker-kurser på det højteknologiske værksted FabLab i København. Du kan se alle vores maker-kurser i oversigten herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk