Kulturfag og naturfag

Filosofi

Filosofi

Filosofikurser – til dig, der vil fordybe dig i livets store spørgsmål

Filosofien har altid været stedet med tid og plads til at tænke over de store spørgsmål i livet. Vores filosofikurser giver dig mulighed for at tænke med, nærlæse teksterne og diskutere, hvad vi kan bruge filosofien til i vores hverdag.

Læs mere om vores filosofikurser

I efterårssæsonen 2018 tilbyder vi bl.a. et grundkursus i Søren Kirkegaards tankeverden, hvor vi dykker ned i aktuelle emner som at gribe nu’et, at vælge, at forpligte sig på sine valg i stedet for at jagte spændende oplevelser, at leve autentisk og ægte, at stå ved »sig selv«, at lære at lytte til angsten og at turde hengive sig til livet. Du kan også dykke ned i antikkens filosofi, blive klogere på moderne filosofi eller lære mere om arven efter Kierkegaard med fokus på eksistentialismen og store filosoffer som Nietzsche, Heidegger, Sartre og Camus. Du kan også deltage i vores filosofiske læsekreds med fokus på Platons dialoger. Der er noget for enhver smag – hvad enten du er nybegynder eller garvet.

Tilmelding til filosofikurser

Du kan se en oversigt over alle vores filosofikurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller adm@fofkbh.dk