Kulturnatten i København 12. oktober 2018

Kulturnat

Lyn-croquis og åbent smykkeværksted 

I anledning af Kulturnatten fredag den 12. oktober holder vi åbent hus og byder indenfor i vores levende værkstedshus i Rosenborggade 5, Kbh K, hvor du kan snuse til nogle af vores allermest populære kreative kurser.

Lyn-croquis

Fat blyanten og prøv en times sjov og intensiv croquistegning. Her er menneskekroppen i fokus! Vi skitserer den levende models forskellige positurer i afslappede omgivelser og prøver kræfter med at gengive de nøgne former på papiret. Alle er velkomne uanset niveau – også dig, som ikke har tegnet siden børnehaven. Vores croquis-underviser styrer slagets gang og giver tips og tricks undervejs. 

Tilmelding er ikke nødvendig, men pladser tildeles efter først-til-mølle-princippet.

Tider: 18-19, 19.15-20.15 og 20.30-21.30.

Åbent smykkeværksted

Sidst, men ikke mindst, åbner vi dørene til vores smykkeværksted. Her saver, støber, filer og lodder vores kursister på livet løs og fremstiller de smukkeste hjemmelavede smykker. Vores dygtige smykkeunderviser står parat til at besvare alle dine spørgsmål om guldsmedefaget og de grundlæggende teknikker inden for smykkefremstilling. 

Praktisk information

Vi byder indenfor til åbent hus på Kulturnatten fredag den 12. oktober kl. 18-21.30 i Rosenborggade 5, baghuset, 1130 København K.

FOF Københavns arrangementer denne aften er en del af Kulturnattens officielle program og er åbne for alle med et gyldigt Kulturpas. Se hvor du kan købe dit Kulturpas her.