Madkurser

Bagekursus

bagekursus

Grundig introduktion til bagningens grundteknikker samt forskellige meltyper og hævemetoder og deres ernærings- og smagsmæssige betydning for det færdige brød. 

Vi bager efter forskellige teknikker og fremstiller både sunde, grove hverdagsbrød og finere hvedebrød, fortrinsvis med økologiske ingredienser. Undervejs gives masser af tips til, hvordan hverdagens bagning bliver nemmere og resultatet mere velsmagende. Lær om brødets krumme, forskellige slags mel og hvordan dit brød bevarer sin saftighed. 

Kort sagt - bliv endnu mere bageglad. 

Du får masser af inspiration, viden, en surdej og en dej til næste dags morgenbrød med hjem. 

Medbring forklæde og viskestykke. 

Råvarer 150 kr. er inkl.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
161351
lør 01-10-16 10:15
Frederiksberg
Anna Pries
8 lekt.
Kr. 670
161352
søn 02-10-16 10:00
Kgs. Lyngby
Anna Pries
8 lekt.
Kr. 670
161353
søn 30-10-16 10:15
Frederiksberg
Bettina Brønnum Lohse
8 lekt.
Kr. 670