Madkurser

Bagekursus

bagekursus

Grundig introduktion til bagningens grundteknikker samt forskellige meltyper og hævemetoder og deres ernærings- og smagsmæssige betydning for det færdige brød. 

Vi bager efter forskellige teknikker og fremstiller både sunde, grove hverdagsbrød og finere hvedebrød, fortrinsvis med økologiske ingredienser. Undervejs gives masser af tips til, hvordan hverdagens bagning bliver nemmere og resultatet mere velsmagende. Lær om brødets krumme, forskellige slags mel og hvordan dit brød bevarer sin saftighed. 

Kort sagt - bliv endnu mere bageglad. 

Du får masser af inspiration, viden, en surdej og en dej til næste dags morgenbrød, med hjem. 

Medbring drikkevarer, 2 skåle, forklæde, karklud og viskestykke. 

Råvarer 160 kr. er inkl.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
181114
søn 07-10-18 11:00
Bagsværd
Maria Kappel
1 gange
Kr. 610
181101
søn 28-10-18 11:00
Frederiksberg
Astrid Harmundal
1 gange
Kr. 610