Madkurser

Bagekursus - glutenfri

Glutenfri

Ved hjælp af loppefrøskaller og forskellige slags glutenfri meltyper lærer du at lave en god basisdej. Den bruger vi til at bage boller, grovbrød, mørkt brød, pizza, burgerboller, kage mm. 

Det kan være svært, at opnå en god konsistens og smag, når man bager glutenfrit – her får du teknikker og viden til at lykkes, så bagværket bliver lækkert og velsmagende. Vi bruger ikke mælkeprodukter. 

Medbring

Drikkevarer, viskestykke, stavblender, evt. digitalvægt, to skåle og forklæde. 

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
181133
søn 28-04-19 10:00
Bagsværd
Kirsten Mechlenborg
1 gange
Kr. 610
181132
lør 06-04-19 10:00
Kgs. Lyngby
Kirsten Mechlenborg
1 gange
Kr. 610