Madkurser

Bagekursus II

bagekursus

Udvidet bagekursus 

Her handler det om langtidshævning, surdej og ælteteknikker, der udvikler brødets smag og konsistens. 
 
Vi arbejder i dybden i processerne med at bage det gode brød. Vi laver alt fra rugbrød til wienerbrødsdej, og vi bager med nogle af de gamle hvedesorter, der kræver speciel opmærksomhed og belønner med dybe, spændende smage og saftige brød. Vi skal også eksperimentere med fuldkorn og se hvad der sker. Du får en surdej med hjem til at bage videre med. 

Vi bruger fortrinsvis økologiske ingredienser. 

Medbring

Drikkevarer, to skåle, forklæde, karklud og viskestykke. 

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen.

 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
181184
fre 01-03-19 17:00
København V
Bettina Brønnum Lohse
2 gange
Kr. 920
181185
fre 14-06-19 17:00
København V
Bettina Brønnum Lohse
2 gange
Kr. 920